021 63 12 985

O NAMA

Mi ostvarujemo svoje poslovne ciljeve i uspehe časno i u skladu sa svim propisima.

To je ispravan i jedini način koji ukazuje na dobar osećaj za poslovanje. Poslujući tako časno, dobijamo poverenje svojih  klijenata, kolega, poslovnih partnera i okruženja u kojem živimo i radimo – onih čije poverenje moramo imati da bismo bili uspešni.

Ključni izvor i pravila koja se primenjuju u poslovanju PFS SERVIS-a je da posluje časno i odgovorno  uvek i svugde. Ova pravila govori o tome ko smo mi i ko smo izabrali da budemo. Načinom i pravila po kojima radimo učinili smo da naš rad bude izvor velikog ponosa.

VAŠ PFS SERVIS
Kao cilj poslovanja PFS Servis-a, na prvom mjestu, je zadovoljstvo naših korisnika, profesionalnost, stručnost, otvorenost u komunikaciji, pristupačnost i brzo rešavanje nastalih problema. Kako bi svoje zadatke ispunjavali na način kako to od nas očekuju naši korisnici, a poštujući zakonske regulative, naši Profesionalni upravnici Stamebenih zajednica prepoznatljivi su po odgovornosti u radu i odnosu prema korisnicima i poslovnim partnerima. Stečeno iskustvo daje sigurnost svakom našem korisniku da će njegov zahtev biti zaprimljen sa posebnom pažnjom, sa preporukom najkvalitetnijeg rešenja. Svoju pristupačnost korisnicima  omogućujemo 24 satnim dežurstvom i brojem telefona za hitne intervencije što nas čini aktivnima i dostupnima 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji i 365 dana u godini.

Naše vrednosti i prednosti:

  1. Individualan pristu svakoj stambenoj zajednici
  2. Profesionalnost
  3. Transparentnost
  4. Timski rad
  5. Dugogodišnje iskustvo
  6. Sigurnost, pouzdanost, brzina, kvaliteta.
Redovnom kontrolom prilikom obilaska naših stambenih zgrada, komunikacija sa stanarima preduslov je kvalitetnog upravljanja bez obzira da li se radi o preventivnim aktivnostima ili o sanaciji problema bilo koje vrste.

Zadovoljstvo će nam biti da  preuzmemo odgovornost upravljanja vašom Stambenom zajednicom, zajednički u timskom duhu stvorimo ambijent lakoće i unapređenja stanovanja.