021 63 12 985

ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA RUČNO ILI MAŠINSKI (FIRME, LOKALI, RESTORANI, ORDINACIJE….)

Čišćenje poslovnog prostora može biti redovno (svakodnevno ili određenim danima u toku sedmice), povremeno (po pozivu klijenta), generalno (sezonsko čišćenje, čišćenje posle adaptacija, selidbi i slično). Ručno ili mašinski.

KOMPLETNO ODRŽAVANJE PODNIH I STAKLENIH POVRŠINA

 • suvo i vlažno brisanje radnih površina i stolova,
 • brisanje nogica na stolicama  i foteljama,
 • brisnje i dezinfekcija telefonskih aparata,
 • brisanje vrata i  štokova u kancelarijama i hodnicima,
 • brisanje prekidača i utičnica,
 • brisanje i glancanje staklenih površina podložnih dodirivanju, prozora
 • čišćenje,pranje i dezinfekcija sanitarnih prostorija (podne i zidne pločice,WC šolje,daske,poklopci,lavaboi,slavine i pisoari)
 • postavljanje papirne galanterije i dopuna dozatora tečnim sapunom,
 • pražnjenje,brisanje kancelarijskih i toaletnih korpi za smeće,
 • iznošenje smeća do kontejnera.
 • brisanje  nameštaja,
 • čišćenje i pranje  tvrdih podnih obloga ,
 • brisanje prašine sa zidnih slika,
 • pajanje paučine.
Dinamika izvšenja obaveza, kao i brojčano stanje radnica u vašem poslovnom prostoru može da bude po vašem zahtevu ili našoj proceni koju dostavljamo u ponudi nakon pregleda objekta (poslovnog protora, lokala).
Radnica na održavanju higijene je u obavezi da vodi evidenciju rada kao i zapažanja vezana za oštećenje inventara, slavina, el.instalacija i o istom obavesti nadležne osobe.
Navedeni opis je standardan i tipičan spremačica će poslove predviđene ovim programom obavljati u zavisnosti od dogovora a sve navedene obaveze na Vaš zahtev i Vašu sugestiju ćemo izmeniti i dopuniti vašim predlogom.

Za sve dodatne informacije o uslugama pošaljite nam ZAHTEV ZA PONUDU.

MAŠINSKO ČIŠĆENJE, PRANJE, POLIRANJE PODNIH I STAKLENIH POVRŠINA

 

Čišćenje i poliranje svih tvrdih podnih obloga vršimo profesionalnim renomiranim mašinama. Koristimo kvalitetno sredstvo za pranje  koje otklanja i najtvrdokornije nečistoće. 

 1. Čišćenje poslovnog prostora, lokala, odrincija…..
 • Jednokratno
 • Redovno održavanje (svakodnevno, mesečno)
 1. Građevinsko čišćenje – pred useljenje u objekat, poslovni prostor, lokal
 • Građevinsko čišćenje (sa opremom i repromaterijalom)
 • Generalno čišćenje (sa mašinama ili ručno)
 1. Mašinsko pranje svih podnih površina- keramika, mermer, granit, beton..
 • Jednokratno
 • Redovno
 1. Ekološko čišćenje suvom parom – staklene, podne i zidne površine
 2. Pranje stakala
 • Pranje stakala – dostupno sa zemlje (sve staklene površine, izlozi, portali)
 1. Pranje fasade, kulira

Pranje, zaštita i poliranje tvrdih podnih površinaPrimenjuje se na pločicama, mermeru, granitu, parketu, laminatu, betonu,… Obično dnevno održavanje vremenom postane nedovoljno pa se u ovim situacijama preporučuje mašinsko pranje sa jačim hemikalijama i specijalnim filcevima da bi se odstranila sva nečistoća koja se vremenom nataložila..

Mašinsko pranje tvrdih podova– Mašinsko pranje pločica, mermera, granita, laminata, betona,…Vršimo mašinsko pranje sa profesionalnim hemikalijama i specijalnim filcevima da bi se odstranila sva nečistoća koja se vremenom nataložila. Nakon temeljnog pranja može se uraditi impregnacija, poliranje. Mašinsko pranje podnih površina lokala, poslovnih prostora, ordinacija, kancelarija……

Mašinsko pranje podova garaža, magacina, platoa…Profesionalno mašinsko pranje podova garaža, magacina, platoa, dvorišta i ostalih tvrdih podova

Građevinsko čišćenje – Profesionalno čišćenje svih objekata nakon završetka građevinskih radova ručno ili mašinski. Generalno spremanje objekta (zgrade, lokali, poslovni prostori, ordinacije..)

 

EKOLOŠKO ČIŠĆENJE VODENOM PAROM

 

Ekološko čišćenje vodenom paromTradicionalne metode čišćenja mogu biti procesi koji zahtevaju dosta vremena i novca. Čišćenjem se hemikalije koje se upotrebljavaju nisu uvek dobro uklonjene sa očišćenih površina. Krpe, tkanine i kante kojima se čisti mogu biti izvor prljavštine i bakterija od prethodne upotrebe koje se zatim dalјe šire prilikom sledećeg čišćenja ili se pomoću njih prljavština i bakterije guraju u uglove, ivice i na ili oko nogu i stopa opreme koja se čisti. Idealna primena je i na svim staklenim površinama.
Površine koje se čiste tradicionalnim metodama mogu biti osetljive na hemikalije koje se prilikom čišćenja koriste. Takođe, ukoliko se radi o opremi koja  zahteva ispunjavanje određenih higijenskih zahteva, tradicionalne metode čišćenja ne dolaze u obzir.

Kako se čisti vodenom parom: Čišćenje vodenom parom se drastično razlikuje od tradicionalnih metoda čišćenja. Površina nakon čišćenja ostaje suva, sjajna, dezinfikovana, bez mikroorganizama ili bakterija. Nema potrebe za dodirivanjem i rukovanjem sa opasnim hemikalijama. Osigurava čiste, suve i sigurne površine za kretanje. Ubijanje bakterija i mikroorganizama.

Primena: Čišćenje vodenom parom se primenjuje u svim industrijama i delatnostima. Praktično ne postoji grana industrije u kojoj se čišćenje vodenom parom ne može primeniti i dati bolje rezultate od klasičnog čišćenja.

Najčešća primena: Poslovni prostori, lokali ,proizvodnja lekova – sanitacija površina i opreme, zdravstvene ustanove – dezinfekcija prostora, čekaonica, ordinacija, čišćenje fasada i spomenika (skidanje naslaga smoga, prašine i sl), spa i sportski centri , industrija – čišćenje masnih naslaga, podova, konstrukcija, ventilacije, staklenih površina i dr.

Za sve dodatne informacije o uslugama pošaljite nam ZAHTEV ZA PONUDU.